Righteous Kill (2008)

Marcy20

Robert De Niro alaturi de Al Pacino, exceptional, insa filmul per total slab. Numai cand auzi distributia te astepti la ceva foarte bun si care sa merite, dar nu este asa. Totul parca ar fi fost facut in graba, scenariul, regia, scenele in sine etc. Poate, dar mai mult ca sigur, s-a mizat foarte mult pe prezenta celor doi actori care au reusti sa mai ridice stacheta ca altfel nici nu puteai sa spui ca este un film.

Citește în continuare

Filantropica (2002)

Marcy20

Un film exceptional si ori de cate ori am ocazia il revad cu mare placere. Actori de nota 10, Maestrul Gherghe Dinica (Dumnezeu sa-l ierte) si Mircea Diaconu au fost deliciul acestui film, subiectul bun, care a reflectat foarte bine realitatea romaneasca, condimentat cu multe scene de umor. Intr-un cuvant genial.

Citește în continuare

Polish Wedding (1998)

Marcy20

Un film frumos si emotionant care "impleteste" foarte bine momentele comice cu cele dramatice. Mi-a placut cum au fost redate relaţii dintre personaje: intre o mama si familia ei, intre un tata şi fiica lui, intre o sora si fratele ei mic.

Citește în continuare

The Bridge of San Luis Rey (2004)

Marcy20

In afara faptului ca are o distributie buna, locatii frumoase, costume frumoase, filmul este foarte slab si, intradevar, ii lipseste acel ceva care sa-ti transmita emotii si sa te convinga ca merita.

Citește în continuare

Wonder Boys (2000)

Marcy20

Un film foarte captivant, interesant, nu pot spune ca este de exceptie, dar reuseste sa te mentina timp de 111 minute sa-l vezi. Mie una mi-a placut, merita vazut

Citește în continuare

The Pianist (2002)

Marcy20

Un film magnific, o drama care te cutremura pur si simplu, emotionant. Sunt multe lucruri bune de zis despre acest film, dar faptul ca a rpimit 3 Oscaruri spune totul.

Citește în continuare
Top