Rio (2011)

Marta_

O animatie 3D amuzanta pentru toate varstele, cu multa culoare, replici cat se poate de comice iar coloana sonora te face pur si simplu sa te ridici si sa te misti pe acorduri de samba. O poveste frumoasa ce te cucereste inca de la inceput, in nici un caz acesta animatie nu trebuie ratata.

Citește în continuare

Cold Mountain (2003)

Marta_

O capodopera de film, o poveste plina de aventura, dramatism, suferinta, cruzime, ura dar nu in ultimul rand despre iubire. Inca de la primele imagini, (si aici as putea da ca exemplu baia de sange de pe campul de lupta), iti dai seama ca acesta nu va fi un film obisnuit ci te va tine cu rasuflarea taiata pana la final. In ciuda imaginilor dezolante ale razboiului, in film gasim si peisaje superbe, peisaje autohtone, care nu fac altceva decat sa ne incante. In ceea ce priveste distributia filmului, nici nu am cuvinte, actori de nota 10. Cu siguranta acest film nu trebuie sa lipseasca din videoteca personala.

Citește în continuare

A Lot Like Love (2005)

Marta_

Filmul asta mi-a adus un pic aminte de Before Sunrise, dar bineinteles ca nu se ridica la inaltimea standardului impus de regizorul Richard Linklater si asta pentru ca lipseste dialogul si as putea zice sa si chimia dintre cei doi. Este un film de dragoste care intra si in categoria comedie insa are foarte putine face comice... Deja pe final incepi sa te plictisesti pentru ca poti anticipa ce urmeaza sa se intample.

Citește în continuare

Hall Pass (2011)

Marta_

Actori foarte buni, cunoscuti, imi place in special de Jason Sudeikis pe care il urmaresc mereu in Saturday Night Live, mai ales in rolul lui "Satan", dar, din pacate, mai aveam un pic si adormeam la film. Si asta nu din cauza actorilor, ci din cauza subiectului, ideea este cat se poate de previzibila. Nu este una din cele mai bune comedii, cu toate are cateva faze amuzante destul de bune.

Citește în continuare

Letters to Juliet (2010)

Marta_

O poveste frumoasa de dragoste intre el si ea ce se regasesc dupa atata timp si isi continua frumoasa idila inceputa in urma cu mult timp. Filmul este bun, relaxant merita urmarit atat pentru subiect in sine cat si pentru peisajele extraordinare prezentate.

Citește în continuare

Case 39 (2009)

Marta_

Un thriller destul de bun care nu plictiseste, te tine incordat, are cateva faze la care tresari iar R.Zellwege joaca foarte bine. Este un film la care merita sa te uiti pentru ca nu este deloc previzibil. Enjoy.

Citește în continuare
Top