Madea's Witness Protection (2012)

Nebuna

Un film mai putin reusit pentru un actor (Eugene Levy) care m-a obisnuit cu comedii mai bune, gen "The Man" (o comedie foarte reusita!!), "New York Minute", "Repli-Kate", "Serendipity", "Bringing Down the House" si nu in ultimul rand seria American Pie.

Citește în continuare

Thor (2011)

Nebuna

Dragut film. L-am vazut 3D. A avut cateva replici amuzante, ceea ce a facut filmul sa fie mai interesant. “Base, we’ve got Xena, Jackie Chan, and Robin Hood.” (Agentul Garrett). Nu prea a avut cine stie ce efecte speciale. Nu este un film prea detaliat. Mi s-a parut ca Thor si-a invatat lectia mult prea repede dupa ce a fost exilat, ajuns pe Pamant.. dar.. e doar un film. Noroc cu replicile amuzante

Citește în continuare

Inception (2010)

Nebuna

La inceput am fost putin sceptica daca sa ma uit sau nu la film, deoarece Leonardo DiCaprio mi-e foarte antipatic. Cand intr-un final m-am hotarat sa-l vad, filmul nu mai rula la noi in cinematografe si-asa am fost nevoita sa astept pana sa apara o calitate mai buna de descarcat. Filmul este exceptional. Imi pare sincer rau ca nu am apucat sa-l vad la cinematograf.

Citește în continuare

How to Train Your Dragon (2010)

Nebuna

Foarte simpatic filmul. L-am vazut la cinema, iar dragonul e tare simpatic. Merita vazut.

Citește în continuare

Eight Legged Freaks (2002)

Nebuna

Super tare filmul. Am oroare de insecte, iar cu paianjenii nu ma impac deloc .. si sa-i mai vad si in film, intr-o dimensiune mai exagerata era exact ce-mi lipsea. Mi-au placut paianjenii saritori, cum ţopaiau. Daca ai o dupa-masa plictisita si chiar nu stii la ce sa te uiti, recomand filmul aceasta. Este perfect pentru un sfarsit de week-end.

Citește în continuare

17 Again (2009)

Nebuna

Foarte reuşit filmul. Am stat, cred, vreo lună să văd filmul, uitându-mă mai mult la seriale în perioada aceasta. Rămasă fără internet vreo 2 zile am reuşit să-l văd şi rău îmi pare că nu l-am văzut mai repede. Filmul e foarte frumos. De mult nu am mai văzut o comedie la care să râd într-adevăr cu poftă. Cum a spus şi El_KaPpa, nu e un film cu adolescenţi şi cu nuditate.. un lucru bun având în vedere că în ultima vreme mai toate filmele cu adolescenţi au la bază nuditatea. Pe scurt, filmul este foarte reuşit. O comedie destul de bună, il recomand tuturor.

Citește în continuare
Top