Snow Buddies (2008)

Razvy1

Este un film foarte frumos pentru cei mici si de vizionat in familie . Cu toate ca climatu tarii nu-mi permite un husky mi-am botezat catelusul dupa husky-ul cel simpatic.

Citește în continuare

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

Razvy1

Eu unul nu regret ca am dat banii sa vad acest film . Spre deosebire de celelalte parti aceasta parte este cea mai neobisnuita dar si cea mai buna trecere de la carte la film. SIngurul meu regret este acela ca mi-am luat verisoara de 9 ani sa vada filmul , deoarece as putea spune ca ar trebui sa fie +16 , din cauza prezentei scenelor aproximativ horror cu Bella stafidita , dar si scenele erotice din partea cu luna de miere care evidentiau o bella sa zicem mai pe romaneste "cam nesatula". Nota mea = 9 .

Citește în continuare

Conan the Barbarian (2011)

Razvy1

E bun , dar se putea si mai bine . Ca si in cazul Ninja Assassin s-a exagerat cu sangele , la orce julitura trebuie sa curga 1 l de sange.

Citește în continuare

Sucker Punch (2011)

Razvy1

Parea un film bun cu efecte cu alea alea , dar dupa ce l-am vazut n-am reusit sa inteleg nimic :I

Citește în continuare

Your Highness (2011)

Razvy1

Ma asteptam mai mult de la film , avand in vedere ca trailerul ma cucerit enorm , dar nici nu ma dezamagit , acele cateva scena amuzante au mai umplut cat de cat golul .

Citește în continuare

Legends of the Fall (1994)

Razvy1

Un film capodopera a cinematografiei , pacat ca nu se mai fac genul acesta de filme . Captivant,secanriu excelent cu actori excelenti .

Citește în continuare
Top