The Hundred-Foot Journey (2014)

Rianna

Un film plăcut, asemeni unei zile călduțe de vară. Un film ușor, drăguț, romantic, cu francezi, oameni simplu, bucătărie franceză și arome indiene, care îți lasă gura apă și te faci curios de anumite gusturi. Un film foarte relaxant, recomand cu drag!

Citește în continuare

The Theory of Everything (2014)

Rianna

Un film emoționant, o poveste cât se poate de reală, cu un final plăcut. Eddie Redmayne a meritat din plin premiul academiei pentru rolul interpretat. O poveste de viață dramatică la care nu poți rămâne indiferent. Recomand!

Citește în continuare

Taken 3 (2014)

Rianna

Deși filmul este unul foarte slab, mie una mi-a plăcut. Plin de acțiune, la fel ca și celelalte două părți, suspans, răsturnări de situații și un final previzibil.

Citește în continuare

12 Years a Slave (2013)

Rianna

Un film mult prea lăudat și nominalizat la Oscar pentru ceea ce este, de fapt, Ok, povestea este impresionantă și înduioșătoare, acțiunea este una tragică, dar nu mi s-a părut deloc atât de impresionant încât să dau pe spate, Sunt alte filme mult mai bune, care , poate, meritau un premiu de o asemenea notorietate și nu l-au primit. Merită văzut pentru povestea în sine și nu pentru tam-tam-ul făcut în jurul peliculei.

Citește în continuare

RoboCop (2014)

Rianna

Un Robocop al anilor 2000 care pentru mine a fost pur și simplu o pierdere de timp. În afară de faptul că există multă tehnologie de ultimă generație, acest film este plat, incolor, inodor și insipid, m-a plictisit teribil. Nu recomand!

Citește în continuare

Paranoia (2013)

Rianna

Un film bun, cu actori mari si roluri interpretate impecabil. Povestea e una interesanta, mai ales pentru impatimitii de tehnologie. E un film cu cate putin din fiecare: actiune, poveste de dragoste. lux, tehnologie, familie, etc. Eu zic ca merita vizionat. Mi-a placut.

Citește în continuare
Top