Selena (1997)

Summer

Dupa parerea mea succesul filmului se datoreaza in primul rand tragicei povesti a Selenei, care la numai 23 de ani, la apogeul carierei sale muzicale este ucisa chiar de catre presedintele fan-clubului sau.Lui Jennifer i s-a potrivit rolul pentru ca asta e viata ei muzica, scena, publicul si practic nu a trebuit decat sa faca ceea ce face de obicei.Este pacat ca Selena a trebuit sa moara pentru ca povestea si muzica ei sa fie cunoscuta de intreaga lume

Citește în continuare

Pride & Prejudice (2005)

Summer

Este unul dintre filmele mele preferate si o ecranizare foarte reusita. L-am vazut imediat dupa ce am citit cartea si chiar daca actiunea nu este in totalitate precum cea din carte, iar intamplarile se succed mult mai rapid, am ramas impresionata. Si actorii principali au jucat extraordinar, am simtit ca traiesc si eu o data cu ei. Chiar daca nu sunt o fana a Keirei, cred ca rolul i s-a potrivit foarte bine, iar de Matthew Macfayen, ce sa zic, cand ma uitam la ochii lui stiam ce gandeste si ce va spune, atat de expresivi erau.Daca va placut filmul, cititi si cartea, pentru ca este muuul mai frumoasa.

Citește în continuare

Van Wilder 2: The Rise of Taj (2006)

Summer

Ca de obicei, continuarea unui film nu mai este atat de buna ca prima parte, iar acest film nu face exceptie de la acest fapt. Nici actorii nu sunt extraordinari, cu experienta. Il recomand celor carora le plac filmele cu adolescenti, tineri, studenti.

Citește în continuare

Cars (2006)

Summer

Cars este un film extraordinar, ce poate fi vizionat de intreaga familie, in orice zi si la orice ora.Varianta netitrata mi se pare mult mai reusita, mai ales ca acei actori s-au chinuit sa interpreteze cat mai bine rolurile si sa dea viata personajelor sale si au facut un lucru foarte bun.

Citește în continuare

The Da Vinci Code (2006)

Summer

Un film extraordinar de plictisitor dupa parerea mea. Chiar am avut bunavointa sa-l vizionez pana la sfarsit, fiind ectranizarea mult mediatizatului roman al lui Dan Brown, insa m-a dezamagit. Nici Tom Hanks nu isi da toata silinta pentru a realiza un joc actoricesc de exceptie, poate ar mai fi salvat cumva filmul de la esec.Pentru jumatate din film, cat am vazut, dau nota 6.Sa fi fost pastrat ce e mai bun la sfarsit si am ratat??....din ce am citit ...sigur nu.

Citește în continuare

My Life in Ruins (2009)

Summer

Daca nu ar fi fost extraordinarele peisaje ale Greciei, filmul ar fi fost un esec. Este o comedie romantica, ce nu are nimic special si nou fata de celelalte.In ceea ce priveste actorii, se observa imediat ca nu sunt de prima mana.Cu toate aceste il recomand, macar pentru a vedea minunata Grecie si a afla putin din istoria sa.

Citește în continuare
Top