The Town (2010)

TheHurricane

Am vazut demult timp acest film pe site si nu m-am gandit sa il descarc dar dupa ce am citit cateva comentari am decis sa arunc o privire..Cu siguranta nu sunt fan Ben Affleck dar filmul a esit bine..Nici nu stiam ca regizeaza filme dar pot sa spun ca se descurca mai bine ca regizor de cat ca actor.Nu e genul de actiune sa dea publicul pe spate dar e bine regizat incat sa te faca sa il vizionezi pana la sfarsit,Filmul merita vazut

Citește în continuare

Enemy at the Gates (2001)

TheHurricane

Sunt u fan al filmelor de razboi. Mi-a placut foarte mult cum a interpretat "Jude Law" rolul faimosului lunetist "Vasili Zaitsev".Filmul reda atmosfera evenimentelor din cea mai crunta batalie de la Stalingrad, dintre Rusii si Nemtii. Un filme ce merita vazut cu siguranta!

Citește în continuare

The Bourne Identity (2002)

TheHurricane

O trilogie reusita nu am ce spune..Te tine lipit de scaun prin actiunea cursiva de pe tot parcursul filmului,iar Matt Damon se descurca de minune in postura de fugitiv. Nu poti ajunge la o comparatie intre ele, toate 3 sunt foarte bine realizate si nu plictiseste absolut deloc. Abea astept sa apara partea a patra..

Citește în continuare

Avatar (2009)

TheHurricane

E incredibil ce a reusit sa faca James Cameron premiat cu globul de aur pentru cel mai bun regizor Planeta Pandora ne ofera o poveste si imagini ce i-ti taie rasuflarea cu toate ca filmul sa axat mai mult pe efectele speciale a fost foarte bine reaizat..Filmul tine aproape 3 oare dar nu te plictiseste nici o clipa .L-am vazut pentru a doua oara si o sa il revad de fiecare data cand am ocazia. Nota mea 10

Citește în continuare

Mindhunters (2004)

TheHurricane

Un thriller super,imprevizibil care ma ţinut conectat pe toata durata sa până să aflu deznodământul. Mă şi gândeam oare cine este responsabil pentru toate crimele,asta până la sfârşit când totul începe să prindă contur ..Un thriller ce nu trebuie ratat!

Citește în continuare

Enemy of the State (1998)

TheHurricane

Unu dintre cele mai bune filme a lui Tonny Scott ,si unul dintre preferatele mele. Un film plin de actiune care te tine lipit de scaun pana la final ,actingul foarte bun Will Smith si Gene Hackman fac niste roluri exceptionale .Nu pot decat sa il recomand cine vrea sa vada un filme adevarat de actiune.

Citește în continuare
Top