X-Men Origins: Wolverine (2009)

Threelines

Cred ca pe tot parcursul filmului nu mi-am luat privirea de la panou. Este extrem de interesant cu niste efecte facute aproape la perfectie si o poveste care reuseste sa pastreze atentia pe tot parcursul timpului in care se desfasoara filmul. Il recomand tuturor.

Citește în continuare

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Threelines

Un film pe cat de poate de special in toate felurile. Prezinta chiar si printr-o voce a naratorului intamplari ca dintr-o telenovela dar foarte frumos afisate. Un film frumusel

Citește în continuare

Hotel Rwanda (2004)

Threelines

Arata o realitate diferita noua. O realitate pe care uneori nici macar nu crezi ca exista. Nu doar ca acest film inspira la bunatate si altruism dar este totodata extrem de bine realizat si captivant. Il recomand.

Citește în continuare

Milk (2008)

Threelines

Am gasit acest film ca fiind extrem de inspirational pentru oricine care crede in ceva cu adevarat, chiar daca acel ceva pare sa fie un lucru la care toti sunt impotriva.

Citește în continuare

The Ron Clark Story (2006)

Threelines

Am cunoscut dinainte povestea lui Ron Clark care a primit premiul pentru cel mai bun profesor. Dar nu am stiut niciodata ca este atat de bun filmul. M-am simtit absolut inspirat sa urmez drumul sau, m-am simtit captivat de puterea mesajului pe care il trimite acest film. Este fara umpluturi, pur si simplu asa cum este viata, cu multe obstacole si multe greutati de depasit. O peveste de succes ce merita amintita. Merita vazut din nou si din nou.

Citește în continuare

Death Race (2008)

Threelines

Am pornit acest film cu speranta sa ma distrez un pic... insa a filmul a avut puterea nu doar de a ma distra ci a reusit si sa ma inspire. Un scenariu foarte bun ce a creat si un film foarte bun

Citește în continuare
Top