La piel que habito (2011)

Vladucyu

E un film ok, o idee interesanta, dar nu as putea spune ca exceleaza in acest sens. Nu este filmul care sa te tina nedesprins de ecran, dar merita vazut.

Citește în continuare

X-Men: First Class (2011)

Vladucyu

Ce imi place mie la seria X-Men este faptul ca fiecare film reuseste sa te surprinda. De obicei cand sunt filme de acest gen(partea a doua...3-a...) deja la a doua parte nu te mai simti cu nimic atras. Stii tot ce se intampla sau ce s-ar putea intampla. Ei bine aici nu se intampla asa si te tin in priza de la film la film.

Citește în continuare

Real Steel (2011)

Vladucyu

Chiar mi-a placut acest film. Idee noua, indrazneata, un film gandit. Asta ma bucura ca e un film gandit. Sunt cumulate in el tot ce este necesar pentru ca privitorii sa se poata relaxa si sa nu regrete mai ales ca au platit pentru el. Chiar merita vazut si il recomand cu placere.

Citește în continuare

Warrior (2011)

Vladucyu

Foarte tare frate...uite un film cu lupte la care merita sa te uiti. Potrivit pentru orice categorie de varsta(chiar pentru fete). NU este un film in care sa predomine bataia aceea aiurea ci ideea este geniala. Emotie, suspans Bun Gust!

Citește în continuare

Thor (2011)

Vladucyu

Eu sunt unul din cei cu o parere Buna despre acest film. Mi se pare o poveste adaptata si realizata destul de bine, poate cu unele scapari pe ici colo, dar per total un film care merita vazut.

Citește în continuare

Salt (2010)

Vladucyu

Singurul motiv pentru care am urmarit acest film a fost deoarece a jucat Angelina in el. Si dupa ce l-am vazut, va spun sincer ca am inceput sa ma rog ca filmul tipic (presedintele american, rus, KGB, copii antrenati, luptatori...tagadaga...) SA NU REVINAAAAA! Sunt satul, nu mai suport sa vad inca un film de acest gen...Efecte speciale duse la extrem, fapte si reveniri inexplicabile si Nu! Deci NU! Da, actorii buni...pacat de film... Produs finit--- RAHAT! Dau nota 5 pe o scala de la 1 la 5 pentru Actori...adica Maxim. Iar pentru regie, scenariu, etc...0!

Citește în continuare
Top