Kong: Skull Island (2017)

Vlady90

Conceptia de "univers" cinematografic este din ce in ce mai utilizata in ziua de astazi, iar acest film a fost conceput pentru seria ce il va avea pe Godzilla ca protagonist principal. Fara sa aiba prea asemanari cu versiunile anterioare, Kong Skull Island se bazeaza foarte mult pe CGI, neinsemnand totusi ca sunt prost realizate efectele. Actorii au jucat binisor intr-un film in care King Kong a fost protagonistul principal si momentele fara actiune sunt mai putine la numar. Bunicel, sa speram ca urmatoarele productii vor fi macar la acest nivel.

Citește în continuare

Wonder Woman (2017)

Vlady90

Nu am avut asteptari foarte mari de la acest film si din acest motiv m-a surprins placut. Daca celelalte filme din aceasta serie au provocat numeroase nemultumiri si nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, as zice ca Wonder Woman a depasit pragul stabilit. Este ceea ce trebuia sa fie, Wonder Woman a fost intruchipata foarte bine de Gal Gadot si ia conferit un aer de autenticitate (ma refer la acuratetea personajului) cum nu prea am vazut la alti super-eroi. In orice caz, a ridicat stacheta binisor si speram ca cei de la DC sa scoata ceva si mai bun odata cu Justice League. Macar ne-am convins ca Wonder Woman este una din partile foarte reusite ale acestei serii pana acum.

Citește în continuare

Alien: Covenant (2017)

Vlady90

Alien Covenant s-a ridicat, din punctul meu de vedere, la nivelul asteptarilor, fiind intr-un ton diferit fata de Prometheus si mai apropiat de ceea ce a fost Alien, cu toate ca ritmul filmului a fost alert, alteori chiar a avut o viteza prea mare. Alien-ii care apar in film se disting oarecum de cei originali (asta a fost si intentia). Daca in primele filme erau creaturi inteligente si cu un instinct de vanatoare dezvoltat, aici avem de a face cu adevarate fiare salbatice, dara fara a le stirbi din prestanta. Referitor la actori, Michael Fassbender demonstreaza inca odata ca este unul din cei mai buni actori ai generatiei sale si face nu unul, ci doua roluri de zile mari. Nici ceilalti nu au dezamagit, cu toate ca multi au fost "carne de tun".

Citește în continuare

Logan (2017)

Vlady90

Ultimul film in care joaca Hugh Jackman in rolul lui Wolverine (sau cel putin acestea sunt informatiile) este si unul din cele mai bune din seria X-Men. Are un stil cu totul diferit fata de celelalte, se axeaza mai putin pe efecte speciale si CGI, actiunea concentrandu-se in jurul indeciziei lui Logan si a trairilor acestuia fata de starea in care se afla si vointa de a salva unul din putinii mutanti ramasi in viata. Pot sa zic a a fost surprinzator de bun si actoria s-a ridicat la un nivel ridicat pentru o serie care se baza mai mult pe efecte speciale si actiune.

Citește în continuare

Demonic (2015)

Vlady90

Cu siguranta nu este un film horror de referinta, cu toate ca nu este nici unul dupa care sa spui ca ai pierdut o ora si 20 de minute din viata. Mi-a placut insa modul de naratiune, neliniar, probabil ar fi fost mult mai slab filmul daca actiunea era redata cronologic. Nu are foarte multe momente horror, dar cele cateva care exista sunt suficiente sa te faca macar sa tresari. Mi-a placut prestatia actorului Frank Grillo, talentat de altfel in rolul unor personaje cu notorietatea de persoana dura.

Citește în continuare

The Horde (2016)

Vlady90

Din start pot spune ca titlul nu prea are vreo legatura cu ce se intampla in film. Departe a fi o hoarda (mai degraba vreo 20 de persoane), cei cu care se confrunta protagonistul nu sunt nici multi, nici prea rasariti. Seamana putin cu The Hills Have Eyes (dar mult mai slabut), ca idee, dar cu un buget mic, faptul ca actiunea se desfasoara mai mult noaptea a facut ca efectele speciale sa nu se vada prea mult. Hai sa zicem ca are cateva scene de actiune bunicele, dar nu impresioneaza. Un film de duzina.

Citește în continuare
Top