I Spit on Your Grave (2010)

Yuli

Cat de mult te poate schimba o experienta?! Esti la capatul puterilor, gata sa renunti la tot, dar cineva iti sare in ajutor si iti reda speranta, increderea in oameni. Devi un om mai bun decat ai fost vreodata. Desigur ca acest film nu este despre asta. Este despre opusul. Despre o razbunare crunta, conceputa parca de celebrul Jigsaw, in nici un caz de o tanara inocenta. Ex-inocenta. Povestea este una foarte buna pentru acest gen de film, iar actorii, care desi(dupa cum a accentuat tristan09) sunt actori secunzi in general si foarte putin cunoscuti, au jucat foarte bine. Mie personal mi-a placut foarte mult de Chad Lindberg. Filmul isi merita nota.

Citește în continuare

Requiem for a Dream (2000)

Yuli

Intr-adevar este cel mai bun film de acest gen facut vreodata, insa asta nu inseamna ca filmul in sine este genial. Singura care joaca cu adevarat bine in acest film este actrita ce o interpreteaza pe Sara Goldfarb. Scenariul este bun, nu are nici o lacuna in logica, insa nu mi-a placut in mod special. Toata treaba asta cu te pune pe ganduri este relativa. Daca nu ai mai vazut si nici auzit in viata ta despre droguri si abuzul de pastile, da, te pune pe ganduri, insa restul de 99.9% din oameni nu ar avea de ce sa il vada altfel decat ca pe un film(ironia este intentionata). Nota 5,5.

Citește în continuare

The Book of Eli (2010)

Yuli

Nu este un film extraordinar, insa este un film bun. Intr-o lume post-apocaliptica, dominata de crime, jafuri si canibalism, credinta in Dumnezeu pare a fii singura cale de intoarcere la o societate civilizata. In opinia mea Denzel Washington este partial vinovat pentru semi-esecul acestui film, el ne reusind sa surprinda si sa interpreteze profunzimea personajului sau. Mi-a facut placere sa o vad pe Mila Kunis intr-un rol important, insa nu cred ca a fost cea mai buna varianta posibila pentru acest rol. Pe de alta parte Gary Oldman a fost varianta perfecta pentru rolul lui Carnegie. El a fost cea mai buna parte a acestui film. El a reusit sa duca acest film la rangul de "bun". A reusit un rol la fel de bun ca in "Leon", singurul film in care s-a remarcat cu adevarat pana la aparitia acestui film. In opinia mea "The Book of Eli" este un film ce merita vazut, insa nu in postura de cap de lista.

Citește în continuare

Beavis and Butt-Head Do America (1996)

Yuli

Am acest film in lista "Vreau sa vad" de aproximativ un an. Ieri in sfarsit am reusit sa il vad. E mult spus sa il vad pentru ca nu am putut rezista mai mult de 2 minute. Mi s-a parut cea mai stupida animatie realizata vreodata si nu imi puteam imagina de cat idioti si retardati mintali uitandu-se la asa ceva. Apoi mi-am amintit o secventa din South Park in care Bush spune " a quarter of americans are retarded", deci presupun ca este o animatie de succes acest "Beavis si Butt-Head Do America".

Citește în continuare

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain (2001)

Yuli

Am impresia ca acest film este supraestimat. Intr-adevar are momentele sale haioase si da te face sa apreciezi lucrurile marunte din jurul tau, insa 5 nominalizari la Oscar? Nota 8? Singurul motiv pentru care este vazut asa de bine acest film este modul artistic in care a fost creat, si dupa cum stim bine aceste filme sunt foarte bine vazute de critici si de "wanna be" critici. Singurul lucru cu adevarat frumos la acest film este zambetul lui Amelie.

Citește în continuare

Funny People (2009)

Yuli

Ok, deci teoretic Seth Rogen si Adam Sandler intr-un film de doua ore jumatate suna ideal. Practic sunt 2 ore si jumatate de plictiseala. Actiune 0, storyline 5, jocul actorilor 6, un film foarte mediocru, care nu m-a atras prin nimic. Nu a avut nici macar o faza memorabila, sau macar o faza la care sa rad. Daca s-ar fi uitat cineva la mine in timpul vizionarii acestui film ar fi putut jura ca ma uit la un documentar. Nu recomand acest film.

Citește în continuare
Top