August Rush (2007)

atena_bic

Inca nu-mi vine sa cred ca am asteptat atat, 2 ani mi-au trebuit sa ajung pana la filmul asta,,,,,dar merita . O poveste nu doar un film. Noi toti putem simtii cea ce au simtit cei 3 , trebuie doar sa ne dorim.

Citește în continuare

Lars and the Real Girl (2007)

atena_bic

mie mi s-a parut ca e un film psihologic,nicidecum o comedie.....dar orcum e un film bun care pe care il recomnad , ar trebui sa luam tot exemplu de la localnici :P:P

Citește în continuare

Lilja 4-Ever (2002)

atena_bic

daca nu-ti place realitatea nu iti recomand sa-l vezi. nu prea sant multe de comentat la acest film...poate doar ca este asa un mister cum uni oameni pot fi asa buni si nevinovati iar altii chiar nu stiu ce e aia mila .

Citește în continuare

Boy A (2007)

atena_bic

un film care imi intareste convingerea ca viata unui om tine 30 % de el si 70 % de mediul in care traieste . desi multi nu-si dau seama pt un copil este foarte important sa creasca alaturi de oameni care ii dau atentie si care sa-l sfatuiasca. Iar acest film arata ce usor poate fi distrusa viata unor copii din cauza neglijentei, iar mai tarziu din cauza fricii, neancrederii si rautati unii devin victime si renunta.

Citește în continuare

Forrest Gump (1994)

atena_bic

scurt si la obiect: RUN FOREST ,,,,,RUNNN,,,,,,,,,,,,,,,, >:d<,>:d<...,,,,Cea ce imi place cel ma mult la acest film e faptul ca desi Fosrest are anumite handicapurii e totusi intelept, gotarat si iubeste sincerr>:D< cum a zis cineva ianaintea mea intr-un comment : CINE NU LA VAZUT SA-L VADA,,,,SI EU O SA MA MAI UIT INCA O DATA LA EL:)

Citește în continuare

Ned Kelly (2003)

atena_bic

Poate pt uniii a fost plictisitorr, parerea mea e ca filmul arata doar realitatea acelor vremuri si locuri( putin extetizata desigur doar e film) Un film care te aduce cu picioarele pe pamant si te face sa te revolti impotriva tuturor nedreptatilor din lume.

Citește în continuare
Top