Underworld: Awakening (2012)

beatricemc

Filmul e bun dar parca nu s-a ridicat la nivelui ultimului:Razbunarea Lyicanilor.Oricum mai urmeaza cu siguranta cel putin o parte asa ca ne asteptam ca acelea sa fie exact ca in prima serie.Si ultimul sa ne dea pe spate. Oricum este de exceptie.Efecte speciale reusite.

Citește în continuare

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

beatricemc

eu am emotii.....cred ca e super tare.....astept si partea a doua:))Am citit toata seria de carti si de pe atunci asteptam sa si vizualizez imaginile pe care mi le-am creat in minte. astept cu mare nerabdare.

Citește în continuare

Chéri (2009)

beatricemc

Am vazut filmul de curand asteptand sa vad ceva foarte impresionant.Dar ...mi s-a parut un film subtire.Piesa de rezistenta este bineinteles Michelle Pfeiffer.Frumoasa si la varsta ei, ea da valoare filmului si o nota de distinctie. Mi s-a parut totusi ca s-a terminat prea repede si in coada de peste. Ma asteptam la mai mult de la el.

Citește în continuare

Surrogates (2009)

beatricemc

Nu a fost o idee noua de film.Robotii care invadeaza lumea umana au mai aparut si in "I robot".Dar parca de data asta ideea a fost mai interesanta , actiunea mai intriganta si scenariul mai amplu.Un film bunicel.Nu extraordinar dar merita vazut.

Citește în continuare

The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

beatricemc

Mi s-a parut un film bun.Cu toate ca as mai fi lucrat putin la evadarea, urmarirea si prinderea lui Ryder. Dar poate ca din cauza marelui Denzel Washington orice film capata valoare.Nu il declar un film exceptional dar a fost bun.

Citește în continuare

The Proposal (2009)

beatricemc

Foarte haios filmul.Chiar m-am distrat copios urmarindu-l.Sandra Bullock este o mereu frumoasa dar si haioasa.Chiar un film bun perfect de urmarit in weekenduri.

Citește în continuare
Top