Mr. Popper's Penguins (2011)

bibinitza

Bineinteles ca nu m-am asteptat ca acest film sa fie foarte spectaculos insa m-a bine dispus intr-o banala si plictisitoare seara de sambata. Consider ca nota pe care o merita e 7.

Citește în continuare

Mickey's Once Upon a Christmas (1999)

bibinitza

Foarte frumos filmul are toate ingredientele pentru unul care sa fie placut de copii.

Citește în continuare

La misma luna (2008)

bibinitza

Cu siguranta unul dintre cel mai bune filme vazaute de mine vreodata. Cu un scenariu original iti capteaza atentia din prima. Iar Adrian Alonso face un rol de exceptie.

Citește în continuare

Julie & Julia (2009)

bibinitza

Dupa parerea mea e un film usor care merita urmarit atunici cand nu mai stii ce sa faci. Eu consider ca are un scenariu simplu si poate fi urmarit aproape de toata lumea. Sincer sa fiu pentru mine a fost destul de greu sa ma uit la film deoarece are si momente cand te intrebi daca nu se mai termina, insa toate astea trec si ajungi la final unde totul se termina cu bine. Din partea mea primeste nota 7.

Citește în continuare

Just Go with It (2011)

bibinitza

Am vazut si eu filmul si spre surprinderea mea chiar a fost o comedie draguta si relaxanta. Numai buna pentru a aduce un zambet pe fata. Nota mea e 9

Citește în continuare

Lemonade Mouth (2011)

bibinitza

Da am vazut multe filme de acest gen insa acest acest film e unul dintre cele mai bune muzicaluri, deoarce are o poveste care se misca si nu sta pe loc. Un film pentru adolescenti, dar si pentru cei pasionati de muzica.

Citește în continuare
Top