The Saint (1997)

epicvlas

un excelent film val kilmer si elizabeth shue snt formidabili ! un film plin de actiune suspans, ala james bond dar si poveste de dragoste un film in stilul anilor 90 magnific realizat !!!! in rusia filmul are o atmosfera de russia mai ales cand merg cei doi sa se ascunda in blocul acela de oameni sarci ,. un film absolut superb care il astupa pe tampenia de serial sfantul cu ruger moore .! magnific nu trebuie sa lipseasca din nici o colectie!

Citește în continuare

Cobra (1986)

epicvlas

filmul este bazat pe cartea fair game cu un scenariu scris de stallone ! dupa mega succesul ramo 2 . george cosmatos se alatura lui stallone din nou cu acest film de action exploziv. filmul este plin de magie de la inceput pan la sfarsit mai ales genericul si montajul . personajul marion cobreti este un dinty harry al anilor 80 care este din nou un erou stilistic care poarta chibrit in gura are o masina din anii 50 cu power motor, iar pistolul il invarte ca si un cowboy . brghite nielsen este o zeita superba a strazilor murdare din LA. . iar cantecul angel of the city este pt ea ; este un agel of the ciity ! scenele de actiune sunt excelent regizate si reale, si deloc exagerate chiar perfecte! filmul are si o atmosfera neagra si satirica dar exista un leac acesta este-COBRA ! un clasic al lui stallone un film de colectie ce nu trebuie sa lipseasca !!!!

Citește în continuare

Hard Target (1993)

epicvlas

un film action de exceptie cu vandamme . regizorul john woo a facut extrem de multe filme in hong kong dupa stilul acesta iar cand avenit la holiwood a revolutionat filmele de actiune aduncand un stil propriu la filmul de actiune cu un slow motion si un stil original, in film apar porumbeii nelipsiti din filmele sale. scenle de actiune sunt fantastice si montajul filmului este superb raelizat. lance harikson si arnold voslo sunt fantastici maiu ales voslo fiind numit van cleef john woo find un mare fan al filmelor lui sergio leone. ! un film exploziv unul dintre cele mai bune filme a lui vandamme un film de colectie fara discutie !!!!

Citește în continuare

The Devil's Own (1997)

epicvlas

un film magnific!!! brad pitt si harison ford sun absolut formidabili. filmul te prinde din primele clipe , genericul este fantastic cu ochii lui frankie the angel si melodia irlandeza- god be with your eyse! un film drmatic si bine construit scenele de actiune sunt extrem de reale si bine facute.personajul lui brad este magnific, un om care s-ia vazut moartea tatalui in fata sa si a devenit si el un terorist si mebru ira ., si care intra in viata politistului onest tom.un film fantastic cu sentiment si actiune si cu o muzica creata de maestrul geniu james hornner 1 o scena memorabila care m-a impresionat este cand brad pitt este impuscat si zice- ti-am zis ca tatal meu era pescar.... iubea sa fie leganat de valurile marii, spunea ca este cel mai linistitor somn de a te lasa in voia valurilor.....! un film superb !!!!!

Citește în continuare

U Turn (1997)

epicvlas

o comedie neagra de exceptie in regia lui oliver stone !!! filmul este bazat pe cartea straight dogs care este un ramek al filmului duel in the sun[1946] sean penn un camatar obisnuit trece prin mai multe ghinioane in acest film si peripetii decat trece un om intr-o viata si se intalneste cu niste personaje ca si in desene animate. cel mai comic este normal billy bob thorton mecanicul care doar sa il privesti si te pufneste rasul in lacrimi.., saracul sen nu poate iesi din acest infern comic chiar nu poate iesi .... ! miscarile de camera si montajul filmului sunt absolut impresionante iar khiciul care in filmele lui stone ocupa locul nr 1aici ocupa cel mai mare loc...! detalile vizuale sunt filmate in amanuntit si comic.....! un film ala anii 90 in pur sens al cuvantului .,o distractie pe timp de aproape 3 ore unde ai de a face cu staruri care interpreteaza rolurile fantastic- john voight, billy bob, oaquin phoenix, clair dains, j lo, nick nolte..... ceva special ..pur si simplu !!!! un film de colectie un clasic in devenire !!!!!!!!

Citește în continuare

Dr. No (-1)

epicvlas

daca nu ar fi existat dr no nu ar fi existat - pentru un pumn de dollari, mad max, rambo, commando, indiana jones, cobra, the saint dirty harry, bruce lee, steven segal....si asa mai departe. acest film a inceput totul in materie de eroul singuratic care devine un erou de stil care nu te intereseaza ce gandeste sau care sunt principille lui morale ci te intereseaza cum se uita, cum se imbraca cum merge cum vorbeste .....! filmul a avut un succes fenomaenal care a a lansat o serie de filme cu agentul 007. din pacate ian fleming nu a prea fost multumit cu alegerea lui sean conery pt acest rol. connery cand l-a intalnit a zis despre fleming ca avea o fire de snob. .! dar producatorii filmului l-au ales pe sean conery din 200 de actori testati fiidca le placea cum se misca ca si un motan...! scena cea mai memorabila este cand zice pt prima oara mi name is bond james bond cu tigara in gura. nimeni nu a zis-o ca si sean niciodata. clar ! iar cealalta scena memorabila este cand ursula andres apare in bikini de iti i-a ochii , ca si afrodita care a iesit din spuma marii. cum vezi aceasta scena iti doresti sa fi cu ursula pe o insula pustie !... un film plin de aventura stil si care afost imitat in peste 30000OOOOOO..... de filme de actiune de atunci in colo...!! O CAPODOPERA FARA DISCUTIE !

Citește în continuare
Top