Cleopatra (-1)

jake

Dupa parerea mea cel mai bun film facut pe acest subiect, interpretarea data de Elizabeth Taylor este impecabila, iar decorurile si scenografia absolut impresionante, justificand sumele exorbitante de bani cheltuite pe acest film. Am vazut multe filme despre Cleopatra dar nici unul nu inspira maretia si grandiozitatea Egiptului antic, ca acesta..

Citește în continuare

Real, la pelicula (2005)

jake

Un film destul de bun despre efectul pe care-l are echipa Real Madrid asupra fanilor din diferite colturi ale lumii, un film facut in genul filmelor documentare care da o multime de informatii interesante despre echipa cat si despre istoria acesteia. Daca sunteti pasionat de folbal, merita vazut.

Citește în continuare

Les Misérables (1998)

jake

Un film care nu mai are nevoie de nici o prezentare, un eveniment cinematografic care nu trebuie ratat, o parada de nume mari si recitaluri actoricesti memorabile, fara indoiala cea mai buna ecranizare a romanului.

Citește în continuare

Columna (-1)

jake

Un film despre formarea poporului roman, o coproductie care se diferienteaza de sablonul obisnuit al filmelor istorice romanesti, o interpretare reusita atat a actorilor romani cat si a celor occidentali, pe scurt probabil cel mai bun film romanesc despre antichitate...

Citește în continuare

Charade (-1)

jake

O comedie intriganta si inteligenta, unde ii vom putea urmarii pe Cary Grant si Audrey Hepburn prinsi in mijlocul unei aventuri complicate, rasturnari de situatie si mult suspans, care garantat o sa te tina cu sufletul la gura pana in ultima secunda...

Citește în continuare

The Affair of the Necklace (2001)

jake

O poveste captivanta in niste decoruri de epoca, un plan ingenios si complex in care personajele implicate se misca precum piesele unei table de sah, impinse de mintea iscutita a unei contese dornice de a recastiga gloria familiei.

Citește în continuare
Top