Parker (2013)

leonardbratu

slab !..actiune chioara , sunete amplificate in boxe pentru sporirea violentelor ( de parca nu ar fi fost suficiente ..) si mult sange !.. Totusi , are niste chestii de reflexie tari ; " oamenii civilizati respecta mereu legile " este una dintre ele ! Deci nu este ceea ce pare si asta nu e rau !..

Citește în continuare

Django Unchained (2012)

leonardbratu

Pai cu asa o distributie , Tarantino nici ca putea da gres..Parca Waltz este nebunia peliculei care se dueleaza cu aristocraticul DiCaprio si amandoi creaza premisele interventiilor lui Samuel Jackson si ale lui Foxx . Un pic sters de data asta Foxx , accentele lui iesind un pic din fantasmagoricele epopei semnate Tarantino..In rest , un film stralucit , cu o poveste tipica Vestului salbatic si un final pe masura . Cu prisosinta merita statueta...Nu-l ratati !

Citește în continuare

Transit (2012)

leonardbratu

un film reusit pentru categoria sa ! Antrenant cu destula actiune , cei drept cam liniara , insa te tine in priza ! Merita vazut odata..

Citește în continuare

The Samaritan (2012)

leonardbratu

WoW !! Cred ca am vazut unul dintre cele mai reusite filme ale lui 2012 ! Un film ce te prinde inca de la inceputul sau in turbionul sau si te poarta prin toata tesatura intrigii pana la desnodamantul care este parca venit din alta lume - in nici-un caz din lumea intunecata descrisa aici ..Cred ca se poate postula faptul ca un film bun are la baza un actor complet care stie sa lumineze scena tragand toata distributia in vraja pe care o emana..Este peste poate sa mai poti spune ceva dupa fantastica hiperbola de final ...De vazut !!!

Citește în continuare

Cleanskin (2012)

leonardbratu

derutant - cam asta este parerea mea !.. Nu exista motivatii , nu exista definirea personajelor ...toata lumea-i prinsa intr-o actiune ca mai apoi sa moara si apoi sa gasim ceva tradari...nu recomand

Citește în continuare

Stolen (2012)

leonardbratu

un film banal . nimic deosebit , faze enervante si multaaaa ...alergare !.. daca nu urmaresti neaparat actiunea , mai mergi la o tigara , mai vezi o stire , atunci este ok !..

Citește în continuare
Top