Paranormal Activity (2007)

lmincu

Cam cu 6 luni inainte sa apara filmul,am vazut pe un site cu filmulete, o filmare dintr-o camera unde o sotie isi omorase sotul, dupa care a stat nemiscata in jur de 6.7 ore nu mai stiu exact,dupa care intra politia cu forta ,cica ar fi fost o dovada a politiei .parerea mea e ca dupa acel filmulet s-au inspirat ...(cine a vazut filmuletul intelege ce" zic").Nu cred in fantome,demoni si alte chestii dar filmul chiar mi-a placut!

Citește în continuare

El orfanato (2007)

lmincu

Un film pe care l-am vazut ,fara sonor ,fiind ora de "nani',dar tot m-a impresionat.Cel mai mult mi-a placut ca mi-am luat teapa,deja ma gandeam la un final cu demoni, dar .............surpriza ! Concluzia :imi pare rau ca nu l-am vazut mai de mult.nota 8.5

Citește în continuare

The Other Guys (2010)

lmincu

Chiar m-a relaxat,dupa o zi de stres!Pentru mine a fost a 2a comedie buna pe anul asta(prima fiind grown ups).Nici nu m-am asteptat la cine stie ce,am renuntat la asteptari de la filme ,dar acesta mi-a facut o seara buna !

Citește în continuare

Devil (2010)

lmincu

Din partea mea primeste un 8 ,deoarece nu m-am dezlipit de televizor pana nu s-a terminat,chiar m-a tinut in suspans.Nu pot sa spun ca m-am speriat;nu sunt scene terifiante ,desi am tresarit de vreo 2 ori.La final am fost un pic dezamagita ,ma asteptam sa fie mai grotesc sau cel putin sa moara toti :-))

Citește în continuare

Resident Evil: Afterlife (2010)

lmincu

Cred ca o sa mai fie cateva parti.Nu mi s-a parut diferit de celelate parti,am incercat sa nu caut defecte,cu toate ca nu am prea am reusit ,mai ales faza de la inceput cu pantofi cu toc si fara in "secunda 2" si oamenii in alb care se vedea clar ca erau multiplicati pe calculator.Dar Milla arata bine ca intotdeauna si Wentworth...... nu am cuvinte

Citește în continuare

The Last Airbender (2010)

lmincu

Un film pentru copii,povestea la fel,eu m-am multumit cu efectele 3D .Nota 6

Citește în continuare
Top