Blade Runner (1982)

mindhunters

Tot ce ține de un potențial univers distopic mă interesează, fie că e vorba de cărți, fie că e vorba de filme. Am vizionat și eu pelicula pentru a putea merge să văd sequel-ul apărut anul ăsta și pot să spun că, deși l-am văzut la muuulți ani după apariție, filmul arată în continuare genial. Muzica e, într-adevăr, cel mai mare atu al peliculei, dar și scenariul e foarte, foarte bine scris. Problema pusă în această poveste o să mă bântuie mult timp, iar interpretarea lui Hauer a fost absolut incredibilă. Mi-a plăcut mult și recomand atât vizionarea sa, cât și a părții secunde.

Citește în continuare

2 Guns (2013)

mindhunters

M-am distrat foarte bine, micile răsturnări de situație au fost binevenite și foarte reușite, iar potrivirea dintre cele două personaje principale a fost demențială. Jumătate din film e făcută din reprezentațiile lor. De văzut.

Citește în continuare

Loving (2016)

mindhunters

Un film frumos, care arată încă o dată cât de încuiați au putut să fie oamenii cândva... Nu că acum ar fi departe, încă sunt chestii de bun-simț pe care unii nu le pricep. Mi-au plăcut actorii din rolurile principale, dar mi-aș fi dorit un ritm ceva mai alert. Cu toate acestea, drama e bine construită și tensiunea își face prezența încă de la început. De văzut.

Citește în continuare

Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (-1)

mindhunters

Am râs bine de tot la filmul ăsta. Căutam de mult să-l văd și când mi-a picat în mână, chiar mi-a înveselit seara. E o satiră foarte faină care te ține prins de la început până la sfârșit. Iar finalul este epic.

Citește în continuare

Ghostbusters (1984)

mindhunters

Haios și foarte captivant, un film cu fantome la care nu te sperii, ci râzi în hohote fiindcă asta i-a fost menirea. De văzut și revăzut.

Citește în continuare

Batman (1989)

mindhunters

Deși l-am văzut după ce am vizionat deja de mai multe ori trilogia lui Nolan, tot mi-a plăcut și mi s-a părut o abordare interesantă din partea lui Tim Burton. Orice face omul ăsta e de aur, iar Jack Nicholson e scary as fuck în rolul lui Joker. Înfricoșător rău.

Citește în continuare
Top