Everything is Illuminated (2005)

paramugur

Filmul asta e o cacealma! Parca e facut la comanda, cu "mesaj", plin de clisee si de situatii trase de par, amintindu-mi de filmele politice de propaganda de dinainte de '89, dar si de unele mai recente facute de si de propagandistii de peste Ocean. Ii dau un 5 pentru ca pe ici pe colo m-a amuzat nitel. Chiar daca erau tot clisee.

Citește în continuare

Kongen av Bastøy (2010)

paramugur

Un scenariu interesant, mai ales ca nu este doar o poveste, fiind inspirat din fapte reale. Merita vazut.

Citește în continuare

В тумане (2012)

paramugur

Acest film inearca sa ne prezinte drama unui om simplu care incearca sa-si pastreze omenia si demnitatea in conditiile vitrege ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, cand milioane de oameni s-au trezit la mijloc intre comunisti si nazisti si au fost nevoiti sa gaseasca modalitati de a supravietui in acele conditii.

Citește în continuare

Anonyma - Eine Frau in Berlin (2008)

paramugur

avand in vedere ca istoria oficiala este scrisa de catre invingatori, astfel de filme vin sa ne arate realitatea evenimentelor necosmetizata de propaganda invingatorilor, care nu au niciun interes sa dea seama pentru crimele lor.

Citește în continuare

Capote (2005)

paramugur

un film impresionant, profund, care te face sa traiesti la fel de intens momentele dramatice, la fel ca personajele filmului insusi. Il recomand tuturor celor care vor si altceva decat filme exclusiv comerciale scoase in serie.

Citește în continuare

Little Miss Sunshine (2006)

paramugur

Da! merita vazut daca vrei sa te destinzi sau chiar sa te amuzi din plin, dupa gust. Vazandu-l mi-am amintit de American Beauty, dar fara a se compara, totusi, in special cand parodiaza unele aspecte ale modelului de viata de familie american.

Citește în continuare
Top