47 Ronin (2013)

scofield91

47 Ronin poate fi o recomandare bună pentru cei care nu sunt în căutarea unui film care să exceleze prin regie sau scenariu, ci mai degrabă prin efecte vizuale, costumații și puțină emoție.

Citește în continuare

Homefront (2013)

scofield91

Homefront este un thriller impresionant, cu ajutorul căruia Jason Statham își consolidează poziția de cel mai bun actor al filmelor de acțiune contemporane, în ciuda opoziției lansate de redneck-ul James Franco.

Citește în continuare

Delivery Man (2013)

scofield91

Delivery Man este filmul perfect pentru această perioadă a anului, un film despre familie și pentru familie, care te-nvață că, deși nu-i poți satisface pe toți, lucrurile mici pe care le faci pentru ceilalți sunt cele care contează, până la urmă.

Citește în continuare

Oldboy (2013)

scofield91

Scenariul păstrează cadrul general al poveștii, dar vine cu propriile idei, realizând din această ecranizare un film mai cursiv, mai captivant și mai șocant decât originalul!

Citește în continuare

Khumba (2013)

scofield91

Khumba reușește să ofere o experiență frumoasă, indiferent de vârsta spectatorului, și să ne aducă aminte despre un lucru pe care tot mai des îl uităm: A fi diferit nu înseamnă neapărat un lucru rău! Diferențele dintre un individ și restul speciei sale sunt cele care-l pot face să devină special!

Citește în continuare

Ender's Game (2013)

scofield91

Ender’s Game reprezintă un pas modest, dar sigur, pentru a crea din universul lui Ender o nouă franciză lungă și de succes în cinematografia Hollywoodiană contemporană! Este un film căruia i-a lipsit acea tentă de “darkness” pentru a deveni o referință a genului, dar care poate constitui o piatră de temelie pentru o nou generație de eroi.

Citește în continuare
Top