Vicky Cristina Barcelona (2008)

sorindomide

Doamnele de la tara se uita la telenovele in care vad si ele lumea buna, mincare pe masa, masini straine si haine scumpe. Doamnele si domnisoarele mai scolite se uita la filme de regizori in voga, cu artisti, cu peisaje frumoase si complet rupte de realitate. Pictorul ala vine la masa unor necunoscute si le spune franc: "No, we'll spend the weekend. I'll show you around the city , We'll eat well, we'll drink good wine, we'll make love." Problema nu e ca alea chiar merg, ci ca apoi mai tirziu cind pictorul merge inapoi la "fosta" ele se dau ranite, ca si cum astepti culmea fidelitatii de la cineva ce te agata cu citatul de mai sus. Bineinteles ca filmul e facut pt. cei cu studii superioare care sa stie cine a fost Gaudi sau Woody Allen, insa acel sirop de zbor cu avionul privat, hoteluri, mincat la restaurante scumpe cind nu apare deloc cuvintul "money" (decit intr-un singur context cind "fosta" trebuie sa stea cu eroul pt. ca nu are bistari), mi se pare tot o telenovela frumoasa. Dream on.

Citește în continuare

Babylon A.D. (2008)

sorindomide

Vin Diesel e Toorop, un mercenar nemilos, angajat sa duca o femeie misterioasa de la o manastire izolata din Europa in New York. Pe drum, cei doi sunt atacati de tot felul de indivizi, iar Toorop afla mai tarziu ca fata este insarcinata cu ceea ce o secta religioasa crede ca ar fi noul Mesia.Slabutz.

Citește în continuare

The Reader (2008)

sorindomide

Vizionarea acestui film este o adevarata experienta. Este incredibil cum, in decursul a doua ore, poti trece prin doua stari emotionale diametral opuse, dar generate de acelasi sentiment: dragostea.

Citește în continuare

Outlander (2008)

sorindomide

Prin urmare si in concluzie: daca vreti sa vedeti un film cu arcasi, sageti, sabii, vikingi si extraterestrii uitati-va la “Outlander”. Daca nu, atunci uitati-va la altceva. Aventura? Da. Actiune? Putin. Drama? Putin si drama. Sange? Mult!

Citește în continuare

Doomsday (2008)

sorindomide

Un virus letal se raspandeste in Anglia si ucide sute de mii de oameni.Un grup de elita este trimis in tara pentru a gasi un antidot. Un grup de specialisti de elita, inclusiv Eden Sinclair, este urgent expediat în tara inca in carantină, pentru a prelua un leac prin orice mijloace necesare.Un film mediocru.

Citește în continuare

Babel (2006)

sorindomide

In Babel, un incident tragic ce implică un cuplu american in Maroc duce la un lanţ de evenimente prin care trec patru familii in ţări diferite din lume. Legaţi de imprejurări, dar separaţi de continente, cultură, limbă, fiecare personaj descoperă că familia e cea care-ţi oferă până la urmă alinare.Interesant de vizionat.

Citește în continuare
Top