Il buono, il brutto, il cattivo (-1)

spectra

Acest film este o capodopera a genului Western.. Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Eli Wallach joaca exceptional. Sergio Leone realizeaza o triologie de neuitat, cu siguranta acesta este cel mai bun dintre toate. Nota 10!

Citește în continuare

Django Unchained (2012)

spectra

Inca de cand a aparut traileru-l de la Django Unchained l-am considerat castigatorul Oscarului pentru cel mai bun film al anului. Desi filmul tine aproape 3 ore nu m-a plictisit deloc. Replicile sunt foarte bune si povestea e interesanta, dar si captivanta. Quentin Tarantino isi face din nou foarte bine treaba. Scenariul este bine pus la punct si este unul dintre punctele forte ale filmului. Despre coloana sonora nu am cuvinte, numai cand am auzit Beethoven si Johnny Cash filmul m-a cucerit total. Tarantino vine cu o distributie colosala: Christoph Waltz care dupa parerea mea a facut un rol de neuitat si sper sa castige Oscarul, Jamie Foxx nu se lasa mai prejos, cat despre DiCaprio si Samuel L. Jackson(mi-a placut foarte mult de Stephen) nu mai pot spune nimic pentru mine fiind unii dintre cei mai buni actori. Orice cinefil e obligat sa vada acest film! Nota 9.

Citește în continuare

The Dark Knight Rises (2012)

spectra

Sincer, nu va pot spune cat de mult am asteptat acest film deoarece sunt un mare fan al seriei Batman. The Dark Knight Rises a fost pentru mine cel mai asteptat film film al anului 2012 pe langa The Hobbit. Desi Batman Begins si The Dark Knight m-au surprins, aceasta parte m-a dat pe spate. Nu cred ca se putea o continuare, sau mai bine zis o incheiere a trilogiei mai buna. Christopher Nolan este un regizor extraordinar, care a reusit sa realizeze cea mai buna franciza cu supereroi pe care am vazut-o vreodata. Distributia este de nota 10. Avem actorii care au aparut si in primele filme Batman, carora li se alatura Anne Hathaway, care intra foarte bine in pielea lui Catwoman, iar in rolul lui Bane nu cred ca se putea gasi un actor mai potrivit ca Tom Hardy,( care mi-a castigat respectul din alte filme ale lui). Christian Bale demonstreaza din nou ca este cel mai bun actor pentru rolul lui Batman, iar ceilalti grei Gary Oldman, Morgan Freeman si Michael Caine fac din nou niste roluri exceptionale. Desi filmul mai are unele gafe minore nu ii scade farmecul. Scenariul este bine realizat, efectele speciale sunt extraordinare,ritmul mai lent si atmosfera sumbra m-au captivat inca de la inceput. Mi se pare mult mai bun ca Batman Begins dar nu cred ca pot sa-l compar cu The Dark Knight deoarece mi-au placut foarte mult ambele si cred ca Joker va fi mereu personajul meu preferat. Per total The Dark Knight Rises este o productie care mi-a depasit asteptairle si nu m-a plictisit nici macar un minut tinand cont ca filmul are aproape 3 ore. Sunt putin trist din cauza ca s-a terminat seria, Batman a fost si va fi mereu super-eroul meu preferat. Desi e cam greu sa compar acest film cu The Avengers, cred ca The Dark Knight Rises este mai bun. Un film de nota 10 care va fi in colectia mea cat de repede se poate. Trebuie vazut si revazut!

Citește în continuare

3:10 to Yuma (2007)

spectra

Nu ma asteptam sa vad un film western atat de bun aparut in ultimul timp. Este plin de adrenalina si actiune ceea ce ma bucura. James Mangold a ales foarte bine distributia: Russell Crowe si Christian Bale care fac o echipa de neuitat. Finalul este cel mai surprinzator si chiar nu ma asteptam sa se termine asa. Trebuie sa vedeti acest film si va promit ca nu o sa regretati. Nota 10+

Citește în continuare

Pay It Forward (2000)

spectra

Un film bun si captivant care a reusit sa ma emotioneze prin mesajul care doreste sa-l transmita. Am invatat cateva lucruri si cred ca ar trebui aplicat Pay It Forward in realitate, mai ales acum cand oamenii devin din ce in ce mai rai. Prin jocul actoricesc s-au remarcat Haley Joel Osment si Kevin Spacey, iar scenariul este aproape perfect. Trebuie vazut! 10+

Citește în continuare

The People vs. Larry Flynt (1996)

spectra

Un film foarte bun care face referire si la justitia americana si la coruptia din societate. Nu cred ca se putea prezenta mai bine povestea lui Larry Flynt, fondatorului revistei Hustler. Acesta este jucat impecabil de Woody Harrelson si cred ca este cel mai bun rol al sau. Courtney Love nu se lasa mai prejos si isi intra bine in rolul sotie lui Larry. Il recomand tuturor cu cea mai mare placere. Nota 10 cu felicitari!

Citește în continuare
Top