The Bang Bang Club (2010)

vyorella

Cum pot face rost de cartea The Bang Bang Club a lui Greg Marinovich ?

Citește în continuare

Half Light (2006)

vyorella

Un thriller bine conturat cu o actrita de oscar care joaca impecabil .Mi-a placut trecerea rafinata de la momentele de tandrete si dragoste dintre Rachel si Angus la momentele intunecate si terifiante.Finalul este foarte bun.

Citește în continuare

The Life Before Her Eyes (2007)

vyorella

Un thriller cutremurator care ma frapat inca din incipit.Incepand de la cel mai insignifiant detaliu din natura pana la miscarile slow-motion toate te introduc in doua lumi parale: o lume a frumusetii si a puritatii si o lume unde mintea intunecata a oamenilor acopera chipul angelic al naturii.THE LIFE BEFORE HAR EYES este un film psihologic care te marcheaza si-ti schimba perceptia asupra anumitor lucruri care te inconjoara.

Citește în continuare

The Lost Samaritan (2008)

vyorella

Deobicei imi dau seama din trailer daca este un film este bun, insa nu ma asteptam sa vizionez un fim atat de idiot.Nici nu ma asteptam la vreo capodopera ,dar totusi..... Pe la jumatatea fimului nu stiam ca sa fac,sa rad de jocul actoricesc extraordinar de stupid sau sa inchid laptopu Am ajuns la concluzia ca The happpenig cu tot cu baba aia infricosatoare si penibila in acelasi timp ,este mai accesibil pentru o seara mohorata.Ii acord nota 5 ,asta pentruu actor ca este cat de cat dragut.

Citește în continuare

Keith (2008)

vyorella

Desi scenariu este destul de ambiguu,iar actorul principal incearca sa faca niste glume destul de naive ,in esenta ideea filmului este chiar speciala si aparte de filmele tipic americane unde baiatul si fata ramana impreuna.Cel diferentiaza de A walk to remember este ca acesta a avut un scenariu mult mai bun iar personajele mai bine conturate.Oricum merita de vazut cel putin pentru actorii principali care joaca destul de bine.

Citește în continuare

Grey's Anatomy (2005)

vyorella

Am terminat de vazut sezonul 5 din serial care din punctul meu de vedere este cel mai bun dintre toate serile de pana acum .De abia astept urmatoarele serii care cu siguranta vor fi la fel de captivante si pline de suspans ca si cele trecute.Un serial de nota 10.

Citește în continuare
Top