Proof (2005)

yuxina

Anthony face un rol mare... Cred ca am vrut sa vad filmul numai pentru el. E bun filmul, il recomand tuturor celor care vor sa vada un film bun. E bazat pe piesa de teatru omonima a lui David Auburn, laureata cu premiul Pulitzer, "Proof" spune povestea unei fiice devotate (Paltrow) care trebuie sa treaca peste suferinta provocata de moartea tatalui sau (Hopkins) - un matematician al carui geniu a fost umbrit de nebunie - si va trebui sa-si infrunte temerile si emotiile pe care le-a ascuns multa vreme

Citește în continuare

Clash of the Titans (2010)

yuxina

Infruntarea titanilor este un film ideal atat pentru adolescenti cat si pentru cei care au apreciat varianta originala,aparuta in anul 1981. Filmul "Infruntarea titanilor" ne poarta intr-o lume fantastica,populata de creaturi mitologice,precum inaripatul Pegas sau Meduza cea ucigasa...Iar filmul per ansamblu fiind o experienta inedita...intr-o lume fasciunanta a Greciei antice... Ati si observat este o alta abordare hollywoodiana (fara a o si respecta) a legendei lui Parseu , ca si varianta puerila si adolescentina numita Percy Jackson

Citește în continuare

Avatar (2009)

yuxina

Avatar mi-a dezvaluit o lume in care detaliul conteaza enorm, in care ideea de imaginatie cunoaste granite despre a caror existenta nu aveam habar...Efectele speciale, felul cum este realizat, regia fac din acest film o capodopera. Este o imbinare intre istorie, terminator salvation si jurassic. Pandora este mai mult decat o cutie a sperantei omenirii ca totul va fi bine in viitor, ca aspectele negative vor fi sterse si noi vom imparti spatiul personal cu animale de companie ca tigri si pantere sau cine stie vreun rinocer. Este un film fenomenal .Despre acest film se va pomeni mult timp de aici inainte.Exact asa cum promisese James Cameron la inceputul anului.Mie mi-a placut.

Citește în continuare

Mar adentro (2004)

yuxina

Filmul poate multora sa nu placa. Un film profund jucat cu o transpunere totala.E un mars al tacerii interioare,a unei lupte duse cu si impotriva unui destin tragic.Imi lasa un sentiment de bine, de usurare.M-a impresionat taria de caracter a personajului Ramon Sampedro.Javier Bardem face cel mai bun rol al lui de pana acum si te impresioneaza de la primele cadre ale peliculei.

Citește în continuare

Anna and the King (1999)

yuxina

Jodie Foster are un rol bine construit,cu adevarate momente in care isi arata valoarea. Superba poveste de dragoste infiripata intre Anna si regele Mongkut este un nou "quod erat demonstrandum" al faptului ca iubirea depaseste orice bariere si nimic nu o poate opri! Un film de suflet. Un film cu un impact puternic,emotii,trairi si un film care merita vazut din toate punctele de vedere.Un film extraordinar prin tot ce a prezentat: poveste, actiune, personaje.

Citește în continuare

Enemy at the Gates (2001)

yuxina

E un film super, pe care insa nu reusesc sa il mai vad o data, mi se pare ca e genul de film pe care il apreciezi mai mult dupa o singura vizionare. Filmul spune povestea lui Vassili Zaitsev, un taran din Urali care este recrutat in Armata Rosie si aruncat in haosul bataliei.Prietenia cu Danilov si sentimentele sale pentru Tania, membra a militiei locale servesc pe post de imbolduri in lupta sa cu maiorul Konig,cel mai bun lunetist al germanilor venit pentru a-l vana. Un singur om...Adolf Hitler.. care isi omora si proprii oameni pentru a nu se afla ce se intampla in lagare...trist.. dar a fost adevarat...Acest film arata o mica parte din crimele sale..un film de nota 10...care este si nota oferita de mine.

Citește în continuare
Top