Moonlight Trailer
Trailer #1 03:06

Pulp Fiction (1994)

Thriller, Crimă | 10 September 1994 (United States of America)

Pulp Fiction (1994)

Pulp Fiction

Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Quentin Tarantino

Producător:

Miramax, A Band Apart, Jersey Films

Dată lansare (SUA):

10 Septembrie 1994

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Comedie neagră, construită eliptic, nonliniar, pe câteva povești principale, ale căror personaje interacționează sub o formă sau alta. Doi găinari care vor să jefuiască un magazin întâlnesc doi asasini care au de recuperat un obiect miraculos pentru șeful lor, care are o înțelegere cu un boxer, pe care acesta n-o respectă. Există, desigur, o seamă de povești „secundare”, care le susțin și le întregesc pe cele principale, într-o perfectă sferă „tarantinească”.

Recenzii

103 Ordonare după: | |

Nightwind

08.09.2018

Capodopera maestrului Tarantino a inspirat o generatie de regizori.

6 9

Ronaldo

08.09.2018

La bataie mare cu Godfather I, totusi trebuie sa-i recunoasca superioritatea nasului. Oricum este un film revolutionar cu replici savuroase ale actorilor care sunt de calitate inalta.

3 10

gordonFreeman

08.09.2018

Pulp Fiction este un moment marcant in istoria cinematografiei. Tarantino reuseste sa faca un film diferit de ceea ce devenise deja un tipic pentru filmele de actiune. Reuseste sa insufle viata si caracter in personaje de actiune, care astfel sunt pictate ca si un om de rand ce are dileme despre Burger King si McDonalds sau discuta despre seriale TV iar partea cu ucisul si vanzarea de droguri pare sa treaca in planul secundar.

10 9

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top